Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Bestelde producten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via POST.NL, een ?trackingnr wordt u dan toegezonden.

Verzendkosten bedragen ? 4,95 per zending en zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering.

We raden u aan uw artikelen onder te brengen in ??n bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Aan de juiste verpakking van uw pakket wordt ?bijzondere zorg besteed. Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

De verzending van een nieuwe scooter binnen Nederland bedraagt ?75,- ongeacht het bezorgadres. Uitgesloten daarvan zijn Friesland, Groningen, de Waddeneilanden en andere landen dan Nederland, waarvoor een ander tarief geldt welke telefonisch of per mail is op te vragen.

Rover Bikes hergebruikt verpakkingsmaterialen zo veel mogelijk om zodoende een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Voordat U een zending retour stuurt gelieve U eerst met ons contact op te nemen om een authorisatienummer te verkrijgen. Zonder dit nummer accepteren wij geen retourzendingen.